ASE Hafez el Shiraz

ASE Hafez el Shiraz
(ASE Zad Shiraz x ASE Konooz)
Link naar volledige stamboom -->

Voshengst - 1.55m (verwacht)
SCID vrij & CA vrij

Brons Medal Champion, International B-show, Ströhen 2020

 

 

 

Informatie:
Hafez is met zeer veel zorg gefokt en dit kun je ook zien! Dit kereltje zit fantastisch goed in elkaar met correcte benen, een mooi lijfje, lange benen en enorme bewegingen. Hij is een luxe verschijning met een mooi hoofdje en zachte lieve ogen. Hij is gek op mensen en kan uren knuffelen.

Zijn vader is Nederlands reserve kampioen ASE Zad Shiraz, die meerdere kampioenstitels op zijn naam heeft staan. Deze hengst is röntgenologisch goedgekeurd en goedgekeurd bij het stamboek met een 2e premie. Momenteel loopt Zad Shiraz in de dressuur waar hij zeer veel aanleg voor toont.

Zijn moeder is de prachtige merrie ASE Konooz. Zij is een dochter van wereldkampioen Hariry al Shaqab en komt uit de beeldschone merrie Stig Ashirafa, die ook nog endurance heeft gelopen. Hafez is het beste van beide. Hij lijkt al flink aan de maat en beweegt makkelijk met veel uitstraling. Hij zal zeer geschikt zijn voor de sport maar ook in de showring heeft hij groot potentieel kampioenstitels binnen te slepen. Ook heeft hij potentie om een goedgekeurde dekhengst te worden. 

Omdat Hafez zo mooi is, hadden wij hem ingeschreven voor een Internationale arabierenshow in July. Hier heeft hij een prachtige Bronze medaille behaald met complimenten over zijn extreme bewegingen!

Wil je een bezoekje brengen aan Hafez? Je bent van harte welkom om een keer kennis te maken. Hafez heeft alle papieren van het AVS, paspoort, chip en is vrij van erfelijke gebreken zoals CA en SCID.

Hierboven een filmpje van de vader van Hafez: ASE Zad Shiraz

Stamboom:

Hafez is een zoon van ASE Zad Shiraz. Deze hengst heeft meerdere kampioenstitels behaald op de show en wordt momenteel uitgebracht in de dressuur waar hij zeer veel aanleg voor heeft.

De vader van Shiraz is de populaire jonge hengst Shiraz de Lafon. Deze hengst bouwt heel langzaam een sterke reputatie als dekhengst op in Brazilië, Amerika, het midden Oosten en Europa. Zijn vader is de fantastische Shanghai EA, die voornamelijk bekend is vanwege zijn zoon, wereldkampioen Excalibur. Shanghai is een zoon van WH Justice. De moeder van Shiraz is Diacira de Lafon die een dochter is van Khidar en uit een Pomorov/Plakat dochter komt. Een hele sterke Russiche lijn met veel power.

‚Äč

De moeder van Shiraz is de prachtige merrie Glamour Girl J - een van de elite fokmerries van Jadem Arabians. Ze is een dochter van Wereldkampioen QR Marc en komt uit de fantastische Poolse merrie Georgia van Eukaliptus, die tevens de grootmoeder is van Europees & Dubai Gold champion Gallardo J, die nu in eigendom is van de Keizer van China. 

Deze sterke stamboom maakt Shiraz de perfecte combinatie van de  beste Russische en Poolse lijnen met een modern randje.

 

De moeder van Hafez is de prachtige merrie ASE Konooz. Konooz is een van de weinige dochters van wereldkampioen Hariry al Shaqab in Europa. De moeder van Konooz is de mooie Stig Ashirafa, die een aantal jaren geleden voor een groot bedrag is verkocht naar Koeweit. Konooz is nog haar enige dochter in Europa.

Hierboven een foto van de moeder van Hafez: ASE Konooz

Foto's van ASE Hafez el Shiraz: