Nakomelingen van ASE Juilliard

Recensies:

ASE Juilliard is nog maar 4 jaar en heeft zich nu al als vaderpaard bewezen. ASE Juilliard heeft tot nu toe zes nakomelingen. Eén in Griekenland en vijf in Nederland. Twee uit Endurance merries. Zijn beste dochter tot nu toe is de merrie ASE Juilliette uit de Fadi al Shaqab dochter ASE Sayuri.

 

Wij vroegen onze klanten wat ze nou van hun veulens vinden!

"Nadat het verse sperma na 72 uur in meer dan 40 graden eindelijk in Griekenland aankwam, had ik de hoop op bevruchting al opgegeven," vertelt Constas van Georgantzis Arabians uit Griekenland. "Ik was dan ook blij verrast toen de merrie drachtig bleek te zijn! Het veulen is alles wat ik wilde hebben. Hij heeft een werkelijk prachtig hoofd met hele mooie grote ogen, een breed voorhoofd en kleine oortjes. Het veulen is ook enorm groot met een heel lief en zacht karakter. Ik verwacht dat hij uitgroeit tot een hele beloftevolle hengst."

~Georgantzis Arabians, Griekenland


"Toen ik een hengst voor ASE Sayuri zocht besloot ik een rijtje te maken met de eigenschappen die ze nodig had. Toen ik het lijstje voor mij had vond ik het heel moeilijk een geschikte hengst te vinden. Toen ik voor mij uit keek zag ik onze jonge 2-jarige ASE Juilliard staan. En toen wist ik het, de hengst die ik zocht, stond gewoon onder mijn neus.

Het resulterende veulen is het beste veulen dat ik ooit heb gefokt en overtrof alle verwachtingen! Op haar eerste show werd ze verkozen tot Nederlands reserve kampioen en nu straalt ze in de showring in Israël.

~Talitha Bakker, Nederland


Majestic al Farabi SHS is het liefste paard van stal.

Hij heeft, net als zijn vader, een ontzettend zacht en mensgericht karakter.

 

Ik kon in mijn eentje naar de show gaan en zowel moeder als kind alleen laden en hanteren.

Ik ben vooral blij met het hele correcte lijf van mijn veulen. Hij heeft een mooie donkerbruine kleur en hele sterke, correcte benen.

 

Farabi won de Bronzen medaille als veulen op de show en ik verwacht heel veel van hem onder het zadel!

~Natascha Gielen, Sud Himmerik Stud, NL


Voor onze merrie waren we op zoek naar een hengst met correct beenwerk, hoogte, uitstraling maar vooral een eerlijk en mensgericht karakter.

ASE Juilliard heeft al zijn sterke punten doorgegeven aan ons prachtig gefokte merrieveulen. Meer hadden we niet kunnen wensen!

ASE Juilliard heeft onze merrie exact op de juiste punten verbeterd. Keurig beenwerk, veel uitstraling maar vooral een super karakter. Een veulen om van te dromen.

~Karin Onderwater, Nederland


"Jahil Najiib, uit eigenlijk een heel gewoon merrietje, voor mij het mooiste, correctste, mensgerichte, liefste, slimste en grootste veulen wat ik ooit heb gefokt!" vertelt Ingrid Bakker.


"Juilliard had ik van de foto's gezien bij mijn zoektocht naar het vaderpaard maar toen ik met hem in contact kwam, hoefde ik niet verder te zoeken.

Alle kwaliteiten die ik voor mijn veulen zocht, had deze prachtige hengst. Mijn, nu alweer jaarling, hengst heeft alles wat ik wens in een Arabisch volbloedpaard!"

~Ingrid Bakker, Nederland


"Het is altijd een gok wanneer je een jonge hengst voor je fokprogramma gebruikt. Vooral wanneer je een jonge merrie uit kiest dat nog nooit een veulen heeft gehad.

Op papier en doordat ik de lijnen goed ken, wist ik dat het een uitstekende combinatie kon worden," vertelt Yildiz Heesakkers-Horsten uit Nederland.

"Toch overtrof dit veulen van Juilliard al onze verwachtingen. Het veulen is heel, heel groot, zit enorm goed in elkaar, heeft een prachtig kort hoofdje met enorme grote, sprekende ogen. En het beste van hem is dat hij enorm showy is, heel zelfbewust, met een zeer lief karakter en enorme bewegingen.

Hij is het beste veulen dat wij tot nu toe gefokt hebben en we hopen dat wij deze combinatie in de toekomst nog een keer kunnen maken!

~Yildiz Arabians, Nederland

Nog meer nakomelingen van Juilliard vind je hieronder: