Amber verkocht!

Onze lieve Amber heeft haar forever home gevonden! We wensen haar heel veel geluk toe met haar nieuwe familie!


Succes op de eerste endurancewedstrijd van het seizoen!

Tijdens de Valentijn Endurance heeft ASE Magnificent een gedeelde 1e plaats behaald op de Valentijn Endurance van 41km. Geraldyne el Jamaal heeft ook de 41km met succes uitgelopen en Sihaam al Salhiyah werd 3e op de 27km!ASE Eshadah Bisiriya verhuurt naar AJS Arabians!

Ons mooie meisje ASE Eshadah Bisiriya is is nu voor 3 jaar verhuurt naar AJS Arabians ! We zien er naar uit om haar resultaten in de fokkerij te zien!


ASE Falicia verkocht naar Marokko!

Onze prachtige jaarlingmerrie ASE Falicia is nu verkocht naar Morocco! Wij wensen de nieuwe eigenaren veel geluk met deze speciale merrie!


ase-magnificent

ASE Magnificent, 3e op de 50km

Afgelopen weekend deed onze jonge 7-jarige ASE Magnificent mee aan de 50km wedstrijd in Wildeshauser Geest, Duitsland. Hij behaalde een prachtige 3e plaats. Bekijk hieronder de video:

 

 


ASE-Zad-Shiraz

ASE Zad Shiraz verkocht!

Wij feliciteren de nieuwe eigenaren uit China met de aankoop van de prachtige veelzijdige hengst ASE Zad Shiraz . EU gekwalificeerd diepvriessperma blijft nog via ons beschikbaar. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.


Welkom Sihaam!

Blij zjin wij met de aankoop van Sihaam al Salhiyah. Zij is de volle zus van ZT Magnofantasy en is een dochter van ZT Magnanimus en komt uit de merrie ZT Fantmaisa. We willen Nicolas Mayer bedanken deze prachtige merrie aan ons te verkopen!


Maverick verkocht!

Wij feliciteren de nieuwe eigenaren van ASE Maverick met de aankoop van dit fantastische hengstje! Wij zijn blij dat hij zo'n goed tehuisje heeft gevonden!


Geraldyne succesvol op de 192km endurance!

 

Dit afgelopen weekend deed onze 20-jarige Geraldyne el Jamaal mee aan de 192km endurance van de Vogelsberg Distanz, Duitsland. Met ruim 3000 hoogtemeters was het een pittig terrein waar Geraldyne een 4e plaats behaalde.


Bisharat drachtig van Jyar!

Vandaag hebben we goed nieuws gekregen! Onze jonge merrie Bisharat al Dawla is drachtig gescand van Jyar Meia Lua voor Juni 2023!


Geraldyne succesvol op 40km endurance!

 

Dit afgelopen weekend deed onze 20-jarige Geraldyne el Jamaal mee aan de 40km endurance van de Eifel Blick Distanz, Duitsland. Ook dit keer beklom ze zonder moeite de bergen!. Bekijk hiernaast het youtube filmpje!


Geraldyne-el-Jamaal

Geraldyne succesvol op de 195km endurance!

 

Dit afgelopen weekend deed onze 20-jarige Geraldyne el Jamaal mee aan de 195km endurance van de Hunsrückstafette, Duitsland. Met ruim 7000 hoogtemeters was het een ruig terrein waar Geraldyne zich moeiteloos doorheen sloeg. Ze behaalde uit 17 deelnemers een keuringe 7e plaats. Bekijk hieronder het youtube filmpje!


ASE-Gabriella-al-Gazal

ASE Gabriella al Gazal drachtig van ASE Juilliard!

Wij zijn blij met de bevestigde dracht van ASE Gabriella al Gazal en onze hengst ASE Juilliard! We kunnen niet wachten om te zien wat deze twee er samen van maken!


ase-magnificent

2e plaats op de cross country for Magnificent!

Dit weekend deden onze twee mannen mee aan de cross country in Ijzerlo waarbij ASE Magnificent een 2e plaats behaalde en ASE Zad Shiraz een 3e plaats.


Geraldyne-el-Jamaal

Geraldyne 2e op de 97km endurance!

 

Dit afgelopen weekend deed onze 20-jarige Geraldyne el Jamaal mee aan de 97km endurance van de Veluwe Marathon. Met hartslagen van 28, 44 en 36 liep ze  met veel gemak haar rondes uit en eindigde op een mooie 2e plaats!


ASE Falicia doet het goed in België!

ASE Falicia is nu een maand bij Elba Training Center in België en doet het erg goed. Zij wordt daar voorbereid op het nieuwe showseizoen.


Een merrieveulen voor ZT Ludjteyna!

Gisteren heeft onze senioren merrie ZT Ludjteyna via embryo transfer het leven geschonken aan een prachtig merrieveulen van onze hengst ASE Juilliard. We hebben haar ASE Juillye elTeyna genoemd.


ASE Rahyeelah wint de CEI 1*!

Dit weekend in Zweden kwam ASE Rahyeelah (Jary el Jamaal x Roxana el Bri) aan de start op de CEI 1* van 100km in Växjo in Zweden. Met 16,3 km/u gemiddeld lieten ze de concurentie ver achter zich en lieten zeer goede hersteltijden zien. 

 

In Nederland kwamen ASE Zad Shiraz  en Geraldyne el Jamaal aan de start tijdens Endurance Kuinderbos, waar ze de 40 en 20km succesvol uit liepen.


Geraldyne succesvol op de 60km in Alheim, Duitsland!

Afgelopen weekend heeft onze 20-jarige merrie Geraldyne el Jamaal succesvol gepresteerd tijdens de 60km endurancewedstrijd in de Duitse Bergen. Bekijk hier de video > https://www.youtube.com/watch?v=9p_vxOyz6M0&t=3s


Een hengstveulen voor ASE Lolee Excalibur!

Expo GM

Rasheeb by FA El Rasheem| ASE R Lolee Excalibur ( Excalibur EA)

Fokker & Eigenaar: Jayusi Arabians, Israel


ASE Falicia is gearriveerd bij Elba training center in België!

Onze jaarlingmerrie ASE Falicia (ASE Farhan x ASE Falaree) is gearriveerd bij Elba training center in België om klaar gemaakt te worden voor het komende showseizoen!


ASE Falaree succesvol op de 82km in Zutendaal, België!

Afgelopen weekend heeft onze merrie ASE Falaree (Fadi al Shaqab x Dakaree), succesvol gepresteerd tijdens de 82km endurancewedstrijd in Zutendaal, België. Bekijk hier de video > https://youtu.be/UQSet1aZsbw


Dekboek ASE Magnificent volgeboekt voor 2022 en gesloten!

Alle dekkingen voor ASE Magnificent voor 2022 zijn verkocht en hierbij is zijn dekboek voor onbepaalde tijd gesloten. Dit omdat wij ons op zijn FEI sportcarriere gaan richten. Wij willen alle merriehouders bedanken voor hun vertrouwen en hopen op een succesvolle carriere in de sport!


Eerste veulen van 2022 geboren!

Dolgelukkig zijn wij met de geboorte van ASE Gioia el Yas. Een prachtig zwart merrieveulen van AJ Yas en onze Geraldyne el Jamaal. Dit mooie meisje gaan wij voorlopig aanhouden voor de toekomst!


Magnificent wint opnieuw de Best Condition op de 81km

Onze jonge hengst ASE Magnificent is goed van start gegaan dit seizoen. Samen met Anouk Eversdijk behaalde hij een 1e plaats op de 81km en won de prijs voor Best condition!

Volga du Vallois won de 61km met Isa Rave. Geraldyne el Jamaal werd 6e op de 20km met Joanne te Voortwis.


ASE Juilliard terug uit België

Onze jonge hengst ASE Juilliard is terug van Elba Training Center in België en staat weer klaar voor het komende dekseizoen. Bekijk hiernaast zijn nieuwe video!


Magnificent gaat goed vooruit op zijn country trainingen

Onze jonge hengst ASE Magnificent gaat met sprongen vooruit tijdens zijn crosstrainingen. Dit voorjaar en deze zomer gaan wij ons voornamelijk richten op de endurance. Maar in de winterperiode zetten wij dressuur -en crosstrainingen in om te werken aan zijn core stability.


Een hengstveulentje voor Koosje.

ASE Konooz, ofwel Koosje, heeft in de nacht van 1 op 2 Januari het leven geschonken aan een prachtig hengstveulentje van de hengst RFI Farid. Dit veulentje is in eigendom van onze klant uit Pakistan. Van harte gefeliciteerd!


ASE Juilliard vertrokken naar België

Afgelopen weekend vertrok onze jonge hengst ASE Juilliard naar Elba Training Center in België om hem klaar te maken voor de shows en zijn rij-carrière.

We zullen met belangstelling zijn progressie volgen! Juilliard zal voor het begin van het 2022 dekseizoen weer op onze stoeterij terug zijn.


Succes bij Endurance Someren!

Afgelopen weekend kwamen drie van onze paarden aan de start tijdens de endurance wedstrijden.

Isa Rave en ASE Zad Shiraz (Shiraz de Lafon x Glamour Girl J) behaalde op de 26km hun laatste promotiepunt en mogen volgend jaar door naar het hogere level.

Marleen van Slooten reed onze ASE Falaree (Fadi al Shaqab x Dakaree) naar een succesvolle 2e plaats op de 43km met op de 3e plaats Talitha Bakker met Volga du Vallois!

 

Een succesvolle afsluiting van het 2021 endurance seizoen!


Succes bij Endurance Winterswijk!

Afgelopen weekend vond de eerste editie van Endurance Winterswijk plaats. Maar liefst vier ASE paarden kwamen aan de start.

Isa Rave en ASE Zad Shiraz (Shiraz de Lafon x Glamour Girl J) maakte hun debuut als endurancecombinatie op de 22km en behaalden daarbij een mooie 5e plaats.

Marielle Dekker en haar ASE Kublai (Psytadel x Stig Ashirafa) wonnen de eerste plaats op de 31km.

Marleen van Slooten reed onze ASE Falaree (Fadi al Shaqab x Dakaree) naar een succesvolle finish op de 43km.

 

Onze hengst ASE Magnificent (ZT Magnanimus x ASE Bisiriya Hlayyil) behaalde samen met zijn rijmaatje een gezamelijk 1e en 2e plaats op de 83km met een gemiddelde snelheid van 14,91 km/u en won ook nog de Best Condtion award!


ASE Magnificent & ASE Zad Shiraz 5e op de Cross Country Broekelo!

Dit weekend deden onze twee hengsten ASE Magnificent en ASE Zad Shiraz mee aan de Cross Country Broekelo 2021. Samen behaalden ze een 5e plaats! Voor Magnificent was dit zijn allereerste crosswedstrijd en voor Shiraz zijn 2e! Trots op beide jonge hengsten!


Qamar wint opnieuw goud op de internationale show in Spanje!

De jonge merrie Qamar al Jood heeft opnieuw Goud gewonnen tijdens de internationale show in Spanje met een totaal aantal punten van 91.25!! Qamar is een dochter van Geraldyne el Jamaal en is in eigendom van Al Jood stud, Qatar, die Geraldyne van ons te lease had in 2018 en 2019.


Tweede plaats CEI 1* voor Volga du Vallois!

Afgelopen weekend deed onze NRPS merrie Volga du Vallois mee de internationale FEI endurance wedstrijd over 100km in het Duitse Trechwitz. Zij behaalde daarbij een prachtige 2e plaats in een groot deelnemersveld.


Qamar wint unaniem goud op de internationale show in Spanje!

De jonge merrie Qamar al Jood heeft op de internationale show in Spanje unaniem het goud gewonnen tijdens het jeugdkampioenschap merries! Qamar is een dochter van Geraldyne el Jamaal en is in eigendom van Al Jood stud, Qatar, die Geraldyne van ons te lease had in 2018 en 2019.


Eerste plaats voor Volga du Vallois!

Afgelopen weekend deed onze NRPS merrie Volga du Vallois mee aan de Someren Marathon over een afstand van 47km. Ze behaalde daarmee een mooie eerste plaats met Natascha Gielen!


ASE Zad Shiraz Quadrathlon kampioen Arabissimo 2021!

Afgelopen weekend hadden ASE Zad Shiraz en amazone Isa Rave hun wedstrijd debuut tijdens de All round kampioenschappen in Ijzerlo. Ze deden het fantastisch en behaalde de kampioenstitel in de Quadrathlon, bestaande uit liberty, trail, dressuur en springen!


Manilah 2e plaats op de Allround Arabissimo kampioenschappen!

Afgelopen week deed onze 22 jarige Manilah mee aan de All round kampioenschappen in Ijzerlo. Na 6 jaar met pensioen te zijn geweest werd ze spontaan uit het land gehaald nadat haar kleinzoon waar wij mee stonden ingeschreven geblesseerd was geraakt. Manilah vond het fantastisch dat ze weer mee mocht op wedstrijd en zette haar beste beentje voor! In het springen was ze zelfs foutloos! Uiteindelijk resulteerde dit in een 2e plaats op het allround Arabissimo, bestaande uit liberty, dressuur, trail, springen en cross country!


Geraldyne el Jamaal succesvol op de 172km endurance in Duitsland

Afgelopen week deed onze 19 jarige Geraldyne el Jamaal mee aan de Schwäbische Alb endurance wedstrijd in Duitsland. Een rit van 172 km over het middelgebergte van de Schwäbische Alb! In onze blog lees je het verslag over deze wedstrijd.


ASE Kamiliya Hlayyil drachtig van El Jahez WH!

Wij zijn blij met de dracht van ASE Kamiliya Hlayyil en de prachtige hengst El Jahez WH!


ASE Jazzeem verkocht!

Wij feliciteren Annemiek Heuzen uit Nederland met de aankoop van haar soulmate ASE Jazzeem! We wensen jullie het allerbeste toe!


Nieuwe video ASE Justice el Jamaal!

Deze prachtige video van de jonge zwarte hengst ASE Justice el Jamaal werd ons onlangs toegezonden. Hij begint op te groeien tot een beeldschone hengst!


Genevieve verkocht!

Wij wensen de familie Mayenburg uit Nederland een fantastische toekomst met deze prachtige merrie ASE Geneviève el Marc, drachtig van ASE Juilliard!


Volga 2e plaats en ster!

Tijdens de NRPS keuring in Lunteren eerder deze maand werd onze NRPS merrie Volga du Vallois beloond met een 2e plaats en het STER certificaat! Daarnaast is ze uitgenodigd voor de Nationale om te kijken of ze voorlopig keur kan worden. Volga was al een Sport/Prestatie merrie bij het NRPS.


Geraldyne-el-Jamaal

Geraldyne el Jamaal en Volga du Vallois succesvol in Duitsland

Afgelopen weekend deed onze 19 jarige Geraldyne el Jamaal en 12-jarige Volga du Vallois mee aan de endurance wedstrijd in Huntlosen, Duitsland. Ze deden het fantastisch en legden 96km in de zinderende hitte af. Uiteindelijk zijn ze op de 9e plaats geëindigd! In onze blog lees je het verslag over deze wedstrijd.


Klaar voor Menton: Adalat al Dawla!

Deze prachtige dochter van ASE Bisiriya Hlayyil zal haar show debute maken op de internationale A-show in Menton, Frankrijk!


Positieve drachtcontroles voor 2022!

Vandaag kwam de veearts langs om onze merries te controleren op dracht en had goed nieuws! Voor April 2022 verwachten wij de volgende combinaties, allemaal vrijwel op dezelfde dag:

ASE Juilliard x ZT Ludjteyna
ASE Juilliard x ASE Genevieve el Marc
ASE Zad Shiraz x ASE Gabriella al Gazal

ASE Juilliard x Medina el Assuad

El Jahez WH x Geraldyne el Jamaal


Succevolle groep finish bij endurance Someren!

Afgelopen weekend deden vier van onze paarden mee aan het endurance meetmoment in Someren/Leende. Alle vier werden goedgekeurd!

52km:

ASE Magnificent - Successvolle finish met 14,48 km/h gereden door: Talitha Bakker.

 

44km:

ASE Zad Shiraz - Successvolle finish met 12,28 km/h gereden door: Marissa Muntz

Geraldyne el Jamaal - Successvolle finish met 12,28 km/h gereden door: Natascha Gielen

Volga du Vallois - Successvolle finish met 12,28 km/h gereden door: Talitha Bakker


Welkom ASE Graciela el Juilliard!

Blij zijn wij met de geboorte van ASE Graciela el Juilliard. Een prachtig merrieveulen van Geraldyne el Jamaal en onze jonge hengst ASE Juilliard! Dit keer een schimmeltje! Die hadden wij nog niet van Geraldyne! Nu hebben we alle kleuren. :) 


ASE Magnificent wint 41km Endurance wedstrijd in Duitsland

Afgelopen weekend had onze jonge hengst ASE Magnificent zijn endurance debuut in het bergachtige Scheden, Duitsland. Met meer dan 680 hoogtemeters en een uitdagend parcours, niet de makkelijkste wedstrijd om mee te beginnen. Samen met zijn amazone Anne Wegner deed ze het echter fantastiche en werden de winnaars op de 41km !


Geraldyne el Jamaal succesvol in Duitsland

Afgelopen weekend deed onze 19 jarige Geraldyne el Jamaal mee aan de endurance wedstrijd in het bergachtige Scheden, Duitsland. Ze deed het fantastisch en trotseerde meer dan 680 hoogtemeters! Uiteindelijk behaalde ze een 7e plaats op de 41km!


Welkom ZT Ludjteyna

When an opportunity knocks, you answer. We zijn al sinds jaar en dag fan van Ludijn el Jamaal. Om een dochter van hem te bezitten was een langgekoesterde wens. Toen Ludjteyna beschikbaar kwam, hebben we geen moment geaarzeld en haar dezelfde dag nog opgehaald. Ludjeteyna is vooral bekend als de moeder van ZT Marwteyn. Ludjetyna spreekt ons niet alleen aan via de vaderlijn, maar ook via haar prachtige moeder, de zwarte Shahteyna. Wij hopen via embryo transfer nog een mooi veulen uit Ludjteyna te fokken en haar verder een fijne oude dag te bezorgen.


Geraldyne drachtig van AJ Yas

Heel blij zijn wij met de succesvolle embryo transfer van AJ Yas en Geraldyne el Jamaal. Wij wilden al heel lang een goede AJ Mardan zoon gebruiken maar moesten lang wachten op de juiste! Met Yas denken we een goede keuze gemaakt te hebben!


ASE Konooz drachtig van RFI Farid

Voor Januari 2022 verwacht ASE Konooz een veulen van RFI Farid. Wij zijn erg blij met deze voorspoedige dracht en feliciteren Makhdoom stud met dit toekomstige veulen.


ASE Zad Shiraz nu ook middels EU gecertificeerd diepvriessperma beschikbaar!

Wij hebben van ASE Zad Shiraz nu gecertificeerd EU sperma ingevroren voor zowel Europa als voor Israel. Wij verwachten volgende maand de eerste zending richting Israel te sturen. Mocht u met deze zending mee willen, neem dan gerust contact met ons op!


Een prachtig merrieveulen voor Falaree!

Afgelopen vrijdagochtend heeft onze ASE Falaree het leven geschonken aan een prachtig merrieveulen van de hengst ASE Farhan. We hebben haar ASE Falicia genoemd en wij gaan Falicia aanhouden voor de toekomst!


Opnieuw een zwart veulen voor Geraldyne el Jamaal!

2021 is goed begonnen met een prachtig zwart merrieveulen van Geraldyne el Jamaal! Dit is alweer het 3e zwarte veulen van Geraldyne! Dit keer van de vader Magic Magnifique! Trotse fokker en eigenaar is Peka Arabians die een embryo recht van Geraldyne van ons kocht en nu dit prachtige merrieveulen heeft!


ASE Hafez el Shiraz verkocht!

Wij feliciteren de nieuwe eigenaren uit Marokko met de aankoop van ASE Hafez el Shiraz en Alicia al Jood! Wij wensen jullie het allerbeste met deze twee toppers!


ASE Zad Shiraz nu NRPS erkend!

Afgelopen donderdag mocht onze jonge hengst ASE Zad Shiraz op de hengstenkeuring van het NRPS verschijnen. Daar werd hij al enigste van alle voorgestelde Arabische volbloed hengsten erkend voor de NRPS fokkerij met een zeer lovend rapport waarin vooral zijn springkwaliteiten werden gewaardeerd.


Welkom Volga!

Na lang wikken en wegen hebben wij toch besloten om een FEI paard aan te kopen. Normaal rijden wij alleen met eigen gefokte paarden maar omdat de merries momenteel allemaal in de fokkerij ingezet worden en Ezeen pas 4 jaar is, hebben wij de komende drie jaar geen FEI paard om mee te rijden.

 

Toen Volga du Vallois op ons pad kwam, was de keuze snel gemaakt. Volga is een ervaren FEI paard uit Frankrijk die al op CEI 3* niveau (160km) in gestart.

 

Een week nadat wij Volga uit Frankrijk ophaalden, namen we haar mee naar de Veluwe Marathon. Een endurance wedstijd uitgeschreven over een afstand van 133km. Niet alleen hebben wij deze wedstrijd goed volbracht, we behaalden ook nog eens de eerste plaats! Super blij zijn wij met deze fantastische dame!


Welkom thuis Bisharat!

Wij zijn ontzettend blij om de merrie Bisharat terug te mogen kopen! Zij was in eigendom van Al Dawla Arabians in Australië en stond in training bij Paolo Capecci in Italië. Zij is op dit moment de ena laatste dochter van onze recentelijk overleden merrie ASE Bisiriya Hlayyil en we zijn ontzettend dankbaar dat ze weer bij ons terug is!


ASE-Konooz

ASE Konooz verkocht!

We hadden haar heel graag willen houden maar toen zich iemand meldde voor Konooz hebben we toch besloten haar te laten gaan. We zullen haar echt verschrikkelijk missen en wensen de nieuwe eigenaren ontzettend veel plezier met haar. Onze dank gaat uit naar Simone Leo voor zijn betrokkenheid bij deze verkoop.


ASE Justice el Jamaal verkocht naar Australië!

Onze jonge zwarte hengst ASE Justice el Jamaal is nu verkocht naar Al Dawla stud, Australië. Deze prachtige jonge zoon van WH Justice uit Geraldyne el Jamaal zal nog wel bij ons ter dekking blijven. Mis deze kans niet voordat hij down under gaat!


Geraldyne 3e op de 47km!

Afgelopen weekend kwamen Talitha en de 18-jarige Geraldyne el Jamaal aan de start op de 47km endurance in Drents Friese Wold. Er werd in twee groepen gestart. Met een gemiddelde van 14,1 km/u reden ze naar een prachtige 3e plaats binnen hun groep! Dit is de zoveelste succesvol uitgereden endurance wedsstrijd voor Geraldyne. In totaal heeft ze nu 300 goedgekeurde wedstrijd kilometers op haar naam staan! Op naar meer!


Manilah, winnaar veteranen klasse en Best movement trophy!

Tijdens de grote show, Arabian Horse Weekend, in het Nederlandse Schaijk, kwam onze 21 jarige veteranen merrie Manilah aan de start tijdens zowel de Nationale als de Internationale show. Op beide shows presteerde ze zeer goed en wist ze een totale punten aantal van 90,38 punten te behalen. Opvallend was het hoge cijfer van 17 op benen. Iets wat haar zoon ASE Marajó ook op show behaalde en wat niet vaak voor komt. Ook op body wist Manilah nog een 18 te halen. Niet slecht voor 21 jaar en 10 veulens verder! Als kers op de taart won Manilah ook nog de Best Movement trophy! Al met al een zeer succesvol weekend!


Hafez wint Brons op grote show in Duitsland!

Tijdens de grote Internationale show in het Duitse Ströhen, wist ASE Hafez el Shiraz de jury te overtuigen van zin waanzinnige bewegingen en behaalde de Bronze medaille in het Overall kampioenschap! Hij was de jongste deelnemer van de show en had zelfs een vote voor goud!


ASE Falaree succesvol in de endurance!

Tijdens de endurance in het Duitse Ströhen kwam onze jonge merrie ASE Falaree aan de start op de 45km. Dit deed ze voortreffelijk en behaalde een prachtige 4e plaats!


Geraldyne 5e op de 85km Endurance!

Dit weekend kwam onze 18 jarige Geraldyne el Jamaal uit op de 85km endurance race tijdens de Ahlhorner Heidedistanz in Duitsland. Met een mooie deelnemersgroep van 20 ruiters, wist Geraldyne de 5e plaats te behalen.


Geraldyne drachtig van Juilliard!

Vandaag hebben wij een prachtig embryo mogen flushen van onze stammerrie Geraldyne el Jamaal en onze jonge hengst ASE Juilliard. Geraldyne heeft al veel veulentjes zelf gedragen maar door haar leeftijd merken wij dat haar baarmoederslijmvlies wat slechter wordt qua kwaliteit. Wij hebben daarom besloten om haar te sparen en alleen nog middels embryo transfer een dracht te verkrijgen. Wij zijn super blij dat deze mogelijkheid aanwezig is en Geraldyne het zo makkelijk op pakt. Op naar volgend jaar!


Een hengstje voor Shiraz en Koosje!

Ontzettend blij zijn wij met dit prachtige hengstje van ASE Zad Shiraz en onze jonge merrie ASE Konooz, aka Koosje. We hebben het ASE Hafez el Shiraz genoemd. Hafez zal straks beschikbaar komen voor de verkoop.


Een zoon voor Jazzmeen en Geisha!

Onze leasemerrie Geisha P heeft een prachtige zoon geschonken van onze hengst Jazzmeen! Wij hebben hem ASE Jazzuar genoemd en zijn ontzettend blij met hem! Jazzuar zal bij ons blijven om later mee de endurance in te gaan.


Eerste cross les voor Falaree!

Afgelopen weekend mocht ASE Falaree voor het eerst mee naar crossles. Ze vond het fantastisch en sprong alles! Trots op dit dappere meisje!


ASE-Bisiriya-Hlayyil

Afscheid van Bisiriya

Eerder dit jaar hebben wij helaas met veel verdriet noodgedwongen afscheid moeten nemen van onze beste merrie, ASE Bisiriya Hlayyil. Bisiriya heeft ons ontzettend veel gegeven en was daarnaast het beste maatje van Talitha. Ze wordt enorm gemist.


Een dochter voor Geraldine!

Afgelopen nacht via embryo transfer geboren; dit prachtige merrieveulen van de hengst Alixir en onze Ali Jamaal dochter Geraldyne el Jamaal. Wij feliciteren Al Jood Stud, Qatar die de trotse fokker en eigenaar is van dit bijzondere veulen!


Een embryo voor Geraldine!

Onze Ali Jamaal dochter Geraldyne el Jamaal heeft opnieuw succesvol een embryo geleverd! Deze keer van de hengst D Angelo. Wij feliciteren Elizar Arabians die de eigenaar is van dit bijzondere embryo!


Bisiriya drachtig voor 2021!

Onze prachtige ASE Bisiriya Hlayyil is voor de derde keer drachtig van de hengst RHR Heir of Marwan! Dit keer via embryo transfer! Het veulen wordt in maart 2021 verwacht!


Live op Arabian Essence TV!

Vorige week werden wij door Elvis en Marco van Arabian Essence TV uitgenodigd om live in de uitzending mee te praten over onze fokkerij. Hieronder zie je de link met het uiteindelijke resultaat. Bedankt Marco en Elvis dat wij bij jullie in de uitzending te gast mochten zijn!


ASE Juilliette is verkocht!

Het was niet helemaal de planning maar er kwam zich zo'n mooie gelegenheid voor dat wij besloten hebben onze ASE Juilliette te verkopen. Ze heeft een heel leuk nieuw huis gekregen in Israel waar ze ook geshowd gaat worden. Wij bedanken Elba Training Center en Tom Oben voor hun bemiddeling in deze fantastische deal.


ASE Falaree drachtig van Farhan!

Ook onze prachtige Dakar el jamaal kleindochter, ASE Falaree is drachtig van de meervoudig kampioen ASE Farhan van RFI Farid. We zijn heel benieuwd wat deze combinatie ons brengt! Dit is een veulentje dat wij heel graag willen aanhouden voor de toekomst. Falaree is uitgerekend voor januarie 2021.


ASE Lolee Excalibur & Alexandria in Israel

Wat ziet Lolee er prachtig uit in haar nieuwe thuisland Israel! Hier een filmpje van ASE Lolee Excalibur en haar 2020 merriveulen van Millenium Star! 


Eerste veulen van ASE Zad Shiraz geboren!

Wij feliciteren SHS Arabians met de geboorte van het allereerste veulen van ASE Zad Shiraz uit hun Vitorio TO dochter ASE Majestika!


ASE Juilliette in training bij Elba Training Center

Juilliette van ASE Juilliard heeft het goed naar haar zin op Elba Training Center. Ze is nu een maand in training en we kunnen niet wachten op haar te zien dansen op de shows!


ASE Falaree in training voor de 80km endurance!

 

Onze merrie ASE Falaree is haar training gestart voor de  87km endurance race volgende maand. Na haar overwinning op de 53km begin maart, is Falaree helemaal klaar voor deze nieuwe uitdaging!


Een merrieveulen voor ASE Lolee Excalibur!

Wij feliciteren Mahmud Jaussi uit Israel, met de geboorte van dit prachtige veulen van the Millenium Star en uit de door ons gefokte merrie ASE Lolee Excalibur! Ze ziet er prachtig uit!


Een merrieveulen voor WH Justice & ASE Bisiriya Hlayyil

Afgelopen weekend heeft onze merrie Amber een gezond merrieveulen ter wereld gebracht van WH Justice en ASE Bisiriya Hlayyil! Dit merrietje werd geboren via embryo transfer en is in eigendom van Al Dawla stud, Australië!


Falaree wint de 53km Endurance!

Dit weekend kwam onze jonge merie ASE Falaree succesvol aan de start op de 53km endurance in Leende. Met een gemiddelde snelheid van 14.30 km/u, wist ze met ruime afstand de overwinning op haar naam te schrijven. Ook onze 18 jarige Geraldyne el Jamaal deed mee met deze endurance race. Zij was samen met Natascha Gielen succesvol op de 44km.


Geraldyne drachtig van Magic Magnifique!

2020 begon goed! Onze Ali Jamaal dochter Geraldyne el Jamaal is drachtig gescand van de hengst Magic Magnifique via Embryo transfer !

Proficiat Peka Arabians, die de eigenaresse is van dit toekomstige veulen!