Home » Nieuws

Een dochter voor Geraldine!

Afgelopen nacht via embryo transfer geboren; dit prachtige merrieveulen van de hengst Alixir en onze Ali Jamaal dochter Geraldyne el Jamaal. Wij feliciteren Al Jood Stud, Qatar die de trotse fokker en eigenaar is van dit bijzondere veulen!


Een embryo voor Geraldine!

Onze Ali Jamaal dochter Geraldyne el Jamaal heeft opnieuw succesvol een embryo geleverd! Deze keer van de hengst D Angelo. Wij feliciteren Elizar Arabians die de eigenaar is van dit bijzondere embryo!


Bisiriya drachtig voor 2021!

Onze prachtige ASE Bisiriya Hlayyil is voor de derde keer drachtig van de hengst RHR Heir of Marwan! Dit keer via embryo transfer! Het veulen wordt in maart 2021 verwacht!


Live op Arabian Essence TV!

Vorige week werden wij door Elvis en Marco van Arabian Essence TV uitgenodigd om live in de uitzending mee te praten over onze fokkerij. Hieronder zie je de link met het uiteindelijke resultaat. Bedankt Marco en Elvis dat wij bij jullie in de uitzending te gast mochten zijn!


ASE Juilliette is verkocht!

Het was niet helemaal de planning maar er kwam zich zo'n mooie gelegenheid voor dat wij besloten hebben onze ASE Juilliette te verkopen. Ze heeft een heel leuk nieuw huis gekregen in Israel waar ze ook geshowd gaat worden. Wij bedanken Elba Training Center en Tom Oben voor hun bemiddeling in deze fantastische deal.


ASE Falaree drachtig van Farhan!

Ook onze prachtige Dakar el jamaal kleindochter, ASE Falaree is drachtig van de meervoudig kampioen ASE Farhan van RFI Farid. We zijn heel benieuwd wat deze combinatie ons brengt! Dit is een veulentje dat wij heel graag willen aanhouden voor de toekomst. Falaree is uitgerekend voor januarie 2021.


Onze puur Egyptische merrie Medina el Assuad is drachtig!

we hebben besloten om een keer volledig out of the box te gaan en hebben onze Asil, Puur Egyptische, Al Khamsa merrie , Medina el Assuad gedekt met de meervoudig kampioen ASE Farhan van RFI Farid. We zijn heel benieuwd wat deze combinatie ons brengt! Ze is uitgerekend voor februarie 2021.


ASE Lolee Excalibur & Alexandria in Israel

Wat ziet Lolee er prachtig uit in haar nieuwe thuisland Israel! Hier een filmpje van ASE Lolee Excalibur en haar 2020 merriveulen van Millenium Star! 


Eerste veulen van ASE Zad Shiraz geboren!

Wij feliciteren SHS Arabians met de geboorte van het allereerste veulen van ASE Zad Shiraz uit hun Vitorio TO dochter ASE Majestika!


ASE Juilliette in training bij Elba Training Center

Juilliette van ASE Juilliard heeft het goed naar haar zin op Elba Training Center. Ze is nu een maand in training en we kunnen niet wachten op haar te zien dansen op de shows!


ASE Falaree in training voor de 80km endurance!

 

Onze merrie ASE Falaree is haar training gestart voor de  87km endurance race volgende maand. Na haar overwinning op de 53km begin maart, is Falaree helemaal klaar voor deze nieuwe uitdaging!


Een merrieveulen voor ASE Lolee Excalibur!

Wij feliciteren Mahmud Jaussi uit Israel, met de geboorte van dit prachtige veulen van the Millenium Star en uit de door ons gefokte merrie ASE Lolee Excalibur! Ze ziet er prachtig uit!


Een merrieveulen voor WH Justice & ASE Bisiriya Hlayyil

Afgelopen weekend heeft onze merrie Amber een gezond merrieveulen ter wereld gebracht van WH Justice en ASE Bisiriya Hlayyil! Dit merrietje werd geboren via embryo transfer en is in eigendom van Al Dawla stud, Australië!


Falaree wint de 53km Endurance!

Dit weekend kwam onze jonge merie ASE Falaree succesvol aan de start op de 53km endurance in Leende. Met een gemiddelde snelheid van 14.30 km/u, wist ze met ruime afstand de overwinning op haar naam te schrijven. Ook onze 18 jarige Geraldyne el Jamaal deed mee met deze endurance race. Zij was samen met Natascha Gielen succesvol op de 44km.


Geraldyne drachtig van Magic Magnifique!

2020 begon goed! Onze Ali Jamaal dochter Geraldyne el Jamaal is drachtig gescand van de hengst Magic Magnifique via Embryo transfer !

Proficiat Peka Arabians, die de eigenaresse is van dit toekomstige veulen!