Home » Te koop

Te koop

Wij zijn geen handelsstal en fokken alleen voor onszelf of direct in opdracht van de klant. Soms komt het voor dat wij wat ruimte moeten maken en daardoor toch wat te koop aanbieden. Al onze paarden hebben netjes het veulen ABC gehad, zijn tijdig ontwormt en bekapt en hebben FEI vaccinaties.

 

Allen hebben registratiepapieren bij het Arabisch volbloedpaarden stamboek en hebben een paspoort, DNA onderzoek en chip. Ook zijn ze getest op erfelijke gebreken. Wij hebben soms ook merries beschikbaar voor de fokkerij verhuur of embryo verkoop. Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Ter indicatie geven wij hieronder prijscategorieën aan waar onze paarden in vallen.

 

A =  6000 euro's - 10.000 euro's
B =  10.000 euro's - 15.000 euro's
C = 15.000 euro's - 20.000 euro's
D = 20.000 euro's - 25.000 euro's
E = Hogere prijsklasse, prijs op aanvraag


Prachtig mannetje met top sport afstamming! Grote maat! € 3500


Prachtig gebouwd merrieveulen te koop met een TOP afstamming. Haar vader is Reserve kampioen ASE Juilliard, zoon van de ELITE, CEI 2* endurance merrie ASE Bisiriya Hlayyil.

De moeder is de uit Brazilië geïmporteerde Geraldyne el Jamaal. Dochter van Ali Jamaal uit de Crabbet/Gainey gefokte Gai Natascha. Geraldyne is naast een 1e klasse fokmerie ook een zeer succesvol endurancepaard dat op het hoogste niveau meeloopt.

 

Dit merrieveulen heeft het beste van beide. Zij zal in de sport zeker tot haar recht komen maar gezien haar afstamming ook een aanwinst zijn voor de fokkerij en show. Ze heeft een fijn karakter en gaat overal voor de volle 100% voor. Dit pareltje gaat alleen weg naar het juiste thuis. Korting is bespreekbaar wanneer we in de toekomst een veulen terug krijgen. Uiteraard is ze ook zonder deze regeling te koop. Ze valt, zonder de veulen terug regeling,  in de prijscategorie B.