Trainingsband Horse Gym 2000 T1

Wil je dat je paard meer kracht krijgt in zijn achterhand? Of is je rijbak te slecht om 's winters in te trainen maar wil je wel graag je paard in conditie houden?

Wij zijn een topsport stal in Winterswijk. Meerdere van onze paarden hebben in het Nederlandse kader gelopen of lopen op het moment in de subtop endurance. Daarnaast lopen onze paarden mee op wereldniveau binnen de raskeuringen. Om de paarden op en top fit te krijgen en te houden, maken we gebruik van de Horse Gym 2000 T1 trainingsloopband voor paarden met hellingshoek. Talitha Bakker heeft reeds jarenlange ervaringen in het opleiden en trainen van paarden voor de internationale topsport. Samen kan worden gekeken naar het juiste trainingsschema voor je paard. Desgewenst kan er met hartslagmeter getraind worden. Dit is allemaal aanwezig en kost niets extra's. 

 

De splinternieuwe loopband voor paarden staat binnen waardoor we altijd kunnen trainen, ook tijdens de storm of 's avonds! De paarden worden op een veilige manier getraind in zowel stap als draf met een hellingshoek van max 10%. Er zijn negen verschillende programma's waarbij gekeken wordt naar de huidige conditie van jouw paard.  De trainingen duren 20-30 minuten, afhankelijk van het trainingsprogramma. De loopband heeft een noodstop, vol automatisch bewakingssysteem, automatische programma's met hoogteinstelling en een zachte ondergrond gelijk aan een gras/bospad.

 

Ook geinteresseerd? Bel ons voor een trainingssessie! Wij nemen een beperkt aantal paarden aan.

 

De kosten zijn 32,50 euro per sessie van 30 minuten incl. 21% BTW. Voor een optimale training raden wij aan 2x per week te komen trainen. Een 10-ritten kaart koop je al voor 300 euro!

 

Wij zijn tevens agent van Horse Gym 2000. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Boek hier je trainingssessie of bel/app met
Talitha: 06-12308886

Address details:

Arabian Stud Europe
Schoolweg 15
7108BM WINTERSWIJK 

T: 06 123 088 86

E: info@arabianstudeurope.comBestel je sessie online!